Intranet 2.0 - Sociale medier og samarbejde

 
12. October 2010 - Kl. 09:00 - 16:00
Host company: 
Radisson Blu Scandinavia Hotel

 

Sociale medier og samarbejde på intranettet er et varmt tema rundt om i danske og internationale virksomheder. Umiddelbart tegner der sig et væld af spændende muligheder, som kan skabe en helt ny måde at samarbejde på. Mange virksomheder prøver sig frem, og de første spæde resultater er begyndt at vise sig. Vi har samlet nogle virksomheder, der kan åbne øjnene for muligheder og udfordringer.

LinkedIn for børsmæglere hos Nordea

Nordea Markets har brug for at få medarbejdere til at samarbejde på kryds og tværs. Derfor har de introduceret en slags LinkedIn. Martin Bergholz fortæller om udfordringer og muligheder i processen, og hvilke resultater, de har opnået indtil videre.

Intern platform til vurdering af risici hos FLSmidth

I store projekter er det vigtigt at kunne forudse risici, og derfor har FLSmidth ved hjælp af et elektronisk samarbejdsværktøj fået projektdeltagere til at bidrage på en ny og meget frugtbar måde. Jesper Ejsing fortæller, hvordan værktøjet får medarbejderne til at samarbejde på en helt ny måde.

Sociale medier hos DR

Medarbejderne er kimen til nye tanker og idéer, og DR har udviklet en platform på intranettet til at sætte idéerne i spil. Lars Silberbauer fortæller om erfaringer med projektet, og hvor han ser fremtidens intranet udvikle sig hen.

Facebook-like intranet hos NNE Pharmaplan

Ingo Johansson fortæller om rejsen mod et intranet, som minder om Facebook, og hvilke erfaringer de har gjort sig.

Sprudlende idéudvikling med medarbejdere, partnere og kunder

Kom med idéer og spil på dem. Få flest mulige idéer i spil. Det er tanken, når Microsoft involverer sine partnere og Danfoss sine medarbejdere i idéudvikling. Jesper Müller-Krogstrup fra Nosco giver et indblik i idéudvikling på en ny måde.

Program

Tilmeld dig her


Host name: 
IntraTeam A/S

 

 

 

Feedback Form