Intranet i uddannelsesinstitutioner

 
13. October 2010 - Kl. 09:00 - 16:00
Host company: 
Radisson Blu Scandinavia Hotel

 

Uddannelsesinstitutioner har en kæmpe udfordring med at skabe intranet til en broget flok af administrative medarbejdere, lærere og studerende. Københavns Universitet og CBS - Copenhagen Business School fortæller om deres intranet og deres erfaringer, og desuden får deltagerne et indspark til, hvordan de kan sætte brugerne i fokus og skabe motivation, deltagelse og personligt engagement på intranettet.

KU - et nyt intranet med muligheder

Københavns Universitet har netop lanceret deres nye MOSS2007-intranet. Anders Lindskov præsenterer idéerne bag og strategien for det nye intranet.

CBSshare – et SharePoint intranet

CBS viser deres nye intranet live, og den intranetansvarlige Jørgen Holbøll Green fortæller om processen fra idé til launch, og de udfordringer de har mødt undervejs i forhold til at skifte strategi, implementere og udbrede kendskabet til intranettet i en videnstung organisation.

Skab deltagelse og personligt engagement

Få gode idéer til hvordan du sætter brugerne i fokus og skaber motivation, deltagelse og personligt engagement på intranettet, når Seismonaut får ordet. Seismonaut
er et konsulenthus med fingeren på pulsen i forhold til digitale medier.

Del dine erfaringer med andre

Konferencen henvender sig til intranetansvarlige i uddannelsesinstitutioner, som gerne vil udforske intranettets muligheder og udveklse erfaringer med de andre deltagere.

Kom og få inspiration til jeres intranet.

Program

Tilmeld dig her


Host name: 
IntraTeam A/S

 

 

 

Feedback Form