Onboarding platform

 
Stine Kjær Pilgaard's picture

Hej alle

Vi skal til at kigge på mulighederne for en online onboarding platform til nye medarbejdere og jeg vil i den anledning høre om der er nogen her der har erfaring med en sådan løsning?

I såfald vil jeg meget gerne se screendumps og høre hvilken udbyder i har brugt og evt. lidt om pris.

Vi ønsker en seamless integration med vores intranet samtidig med at platformen skal kunne tilgåes seperat for nye medarbejdere inden de starter.

De bedste hilsner,
Stine

ProActive på besøg

Stine Kjær Pilgaard's picture

Hej Glenn

Tak for din besked. Din kollega Kim Gregersen har også kontaktet mig i det han skal ned til os i forvejen og tale intranet og Office 365 generelt.

Jeg tager fat i ham i den forbindelse og lader dig vide hvis der er andet vi har brug for.

Stine

HR løsning baseret på SharePoint

Glenn Müller's picture

Hej Stine

Som en del af hele vores løsningskoncept om en digital arbejdsplads, som vi under ét navn kalder IntraActive, har vi en HR-løsning, der bl.a. omfatter en tilpasningsvenlig onboarding proces. Alle IntraActive løsninger er baseret på SharePoint eller Office 365 og kan således let integreres med hinanden og typisk med intranettet som omdrejningspunkt. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig på 41 72 33 32 eller skrive til glenn@proactive.dk

bh. Glenn

Onboarding platform

Thomas Cordth's picture

Hej Stine,

Vi har hos Netcompany lavet en sådan løsning for bl.a. Novo Nordisk. Her kan dele tilgås fra hjemmesiden, mens andre dele skal tilgås via intranettet. Man skal så igennem en række simple tests i forhold til at emnerne er læst og forstået. Hvis du er interesseret kan du hive fat i mig, så kan jeg formidle kontakt til de relevante personer hos dem. Jeg kan fanges på tlf. 2272 0208.

MVH

Thomas Cordth

 

 

Feedback Form