Plugin til SharePoint der gør det supernemt at erstatte og browse filer

 
Jeannie Thisgaard's picture

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele dette. Vi er ved at implementere et nyt plugin til SharePoint. Det kommer fra OnePlaceSolutions og er et værktøj hvor du nemt kan tage filer fra mail (eller fileshare) og lægge på Sharepoint. Mange på én gang, samtidig udfyldelse af metadata. Du kan også kopiere metadata fra eksisterende filer. Eller erstatte en fil på SharePoint uden at du først skal have den omdøbt. Der er også en ”explorer” som gør det noget nemmere at filtrere filer (og så ligner den den gode gamle explorer som nogle savner). Konfigurering er også lækker. Selv vores SharePoint konsulent fra ProActive fornemmede jeg var imponeret. Endelig et produkt der er ligeså lækkert som reklamen siger (check deres demo).

Vi har tre brugere "på". Deres trial har været udløbet et par gange i processen og hver gang den er udløbet har de været i panik. De bruger den i vildskab. Vi har endnu ikke kørt den på hele organisationen, så jeg ved ikke hvordan det så performer. Vi forventer at implementere ultimo februar, men da slutter min ansættelse på Union, så jeg får nok ikke så meget feedback på det. Vi kører SharePoint 2010, men de påstår at det også kører på 2013 og Office365. (Og nej - jeg har ikke fået sponsorpenge. Det er bare et godt produkt)

/Jeannie

http://www.oneplacesolutions.com/
https://www.youtube.com/watch?v=6S-JQL0Y7xI

Hvordan er det gået?

Joanna Maria Lewkowicz's picture

Hej Jeannie

hvordan er implementeringen forløbet og hvad siger brugeren. Jeg ved du skriver at din ansættelse i Union er sluttet, men du har måske hørt noget alligevel?

 

 

Feedback Form