Workpl@ce

 
Gæst's picture

 Nogen, der er dykket ned i Workpl@ce? 

Jeg prøver at sammenligne med Yammer og umiddelbart synes jeg, at jeg kun får events "ekstra" med Workpl@ce - eller er der noget jeg har misset? 

Workplace og Yammer er ret forskellige

Rikke Bygballe Møller 's picture

Jeg har ikke lavet et deep dive, men været med i et pilot projekt i Save the Children International (SCI) (Red Barnets internationale 'hovedorganisation) siden efteråret.
Og vi har arbejdet med Yammer i Red Barnet i et års tid.

Jeg synes der er stor forskel på de to. Yammer's fordel er integrationenen til O365, jeg synes det er svært for brugerne at gennemskue at det er et socialt medie/platform. Og de kan ikke finde rundt og login kører ikke ret godt med resten af pakken, så det er en meget skrabet version af et socialt medie som man kender det fra sin private Facebook.

Workplace er til gengæld ret ligetil. Nok fordi man har brugt det privat i årevis og det ligner det man kender.
I SCI kom jeg lynhurtigt i gruppe med andre IT folk fra andre landekontorer og den uformelle videndeling kom ret hurtigt i gang. Jeg kan også se her om mine internationale kolleger er til stede - det har vi ikke fået til at virke på Skype for Business endnu imellem landene.
Som test-bruger synes jeg det har været ret nemt.
Som O365 ansvarlig kan jeg bare også se, at det kan vræe problematisk at integrationen til O365 mangler, så det kommer ikke til at erstatte Yammer eller Teamsites (som vi bruger til dokumenter i SCI + Red Barnet).
Så det er ikke sådan lige at svare på Peter :o)
- rygtet siger, at vi på et tidspunkt kan lave netværk med folk udenfor SCI/RedBarnet, det kunne især være interessant i forhold til kommunikation med vores danske frivillige eller andre strategiske partnerskaber. For adoption er virkelig let!

Kom til IntraTeam Event - der vil min kollega David fra SCI, som har været projektleder på vores Workplace projekt (og i øvrigt også kender en del til vores O365 erfaringer) dele ud af sin viden og vores erfaringer.
Jeg skal nok introducere dig for ham, hvis det har interesse?
Eller andre?
Han deltager desuden i konferencen, så der skulle være god mulighed for at tage en snak med ham, hvis I vil vide mere.

KH Rikke

 

 

Feedback Form