Rådgivning, workshop og foredrag

 

Tak for et godt og inspirerende møde. Vi fik gjort nogle ting klart og har fået et billede af hvad vi nu skal tage fat i og gå videre med - det trængte vi vist til.
- Regitze Tilma, Kommunikationskonsulent, Bankdata A/S

Overvejer I at forbedre eller indføre intranet, digitalt samarbejde og videndeling, så kan vi hjælpe jer i gang med processen.

Vi kan hjælpe med inspiration til jeres situation eller vi skræddersyr et længere forløb til jer.

Vi anbefaler, at du først får benchmarked dit eksisterende intranet og lavet en brugerundersøgelse om det eksisterende intranet. Så ved du nemlig, hvor du bedst bruger din tid på at forbedre det eksisterende intranet. 

 

 

Strategi og mål

 

Skab værdi for virksomheden ved at lægge en strategi og sætte nogle mål, der understøtter forretningstrategien. Vi tilbyder én dags workshop, hvor vi hjælper jer med denne proces.

Læs mere 

Inspirationsmøde om intranet og digital arbejdsplads

 

Kom godt i gang med et nyt intranet eller få inspiration til at udvikle det, I har. Vi tilbyder en inspirationsworkshop, der tager udgangspunkt i jeres situation og jeres intranet.

Læs mere

 

 

Benchmark af intranet og digitale arbejdspladser

 

Mål, hvor meget af potentialet, I udnytter på jeres intranet/digitale arbejdsplads og sammenligne din score med de bedste i hver kategori.

Læs mere 

Intranet Brugerundersøgelse og Benchmark

 

Hvad synes brugerne om jeres intranet? I samarbejde med Intra2 Consulting har vi udviklet denne hurtige og fleksible brugerundersøgelse af jeres intranet og digitale arbejdsplads.

Læs mere

Relancering af intranet/digital arbejdsplads

 

Vi kan tilbyde en proces, så intranettet eller den digitale arbejdsplads kan understøtte forretningsstrategien og hjælpe medarbejderne med at være mere effektive.

Læs mere

 

Valg af system til jeres intranet/digital arbejdsplads 

 

Vi har udviklet en kravspecifikation, som hjælper med at finde den bedste og billigste løsning til jer. 

Læs mere

 
 
Kontakt Info@IntraTeam.dk eller ring 7026 0801, hvis du vil høre nærmere.

 

 

 

Feedback Form